Skrotpræmie

Hos Skrotbilgiganten har den største skrotpræmie på biler i hele branchen. Står du med din gamle bil og leder efter et sted at komme af med den så den ikke stjæler al plads i garagen og trækker penge ud af din pung i form af dyre afgifter, så er du kommet til det helt rigtige sted! For hos os giver vi en kontant skrotpræmie på hele 100.000 kr! Det er hvad vi kalder Danmarks bedste skrotpræmie på biler. For hos os er det vigtigt at du går fra os glade med vished om at du har fået en fair pris på din skrotbil. Det eneste du skal gøre at gå ind på vores hjemmeside skrotbilgiganten.dk. Udfyld formularen med obligatoriske informationer som f.eks. registreringsnummer, telefonnummer, nummerplade, årgang, adresse, brændstoftype. Og så er du godt i gang. Efterfølgende vil vi komme med et uforpligtende tilbud til dig.

Du kontakter os når du vil have at vi kommer og henter din bil og så kommer vi og henter den inden for bare 12 timer kvit og frit! Hvis du hellere har lyst til at aflevere din bil selv er du også mere end velkommen til det, du møder bare op i Hvidovre på Industriholmen 67, åbningstiderne er mandag til fredag fra kl. 11-17.30 og søndag fra kl. 11-16. Lørdag har vi dog lukket så vi er klar igen til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Skrotpræmie på biler, af alle slags

Vi giver skrotpræmie på alle slags biler uanset hvilke farve, mærke, årgang, manglende reservedele eller motor, udseende, størrelse og facon. Hos Skrotbilgiganten tager vi imod det hele!

Kontakt os

Vi kan kontaktes enten via vores hjemmeside eller vores tlf. nr. 41 66 26 25 alle ugens dage mellem kl. 9.00 og 18.00. Vi er også disponible på vores e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , Så Henvend dig endelig hvis du føler der er noget hvis du enten har spørgsmål eller hvis du har nogle usikkerheder som uafklaretheder. Vi her hos skrotbilgiganten er til for at hjælpe dig med vores gode service og vores kompetente og fleksible personale som altid står til rådighed med gode råd.